U bevindt zich hier: Over TOP TRUCK

Over TOP TRUCK

TOP TRUCK is de garage formule voor het vrije Truck, trailer & bestelwagen reparatie kanaal. De formule is 11 jaar geleden gestart in Nederland, in samenwerking met GroupAuto Nederland.

GroupAuto BelgiŽ is de Belgische tak van GroupAuto Internationaal. GroupAuto Internationaal is een overkoepelende internationaal opererende organisatie die samenwerkt met grote OE fabrikanten en distributeurs. De totale inkoopwaarde van GroupAuto internationaal bedraagt rond de 8 miljard. Ze zijn actief in 26 landen met onder andere de formules Carexpert (personenwagen) en TOP TRUCK (truck & trailer). 

Voor Nederland en BelgiŽ is G-TRUCK Nederland verantwoordelijk voor de formule TOP TRUCK. Samen met de aangesloten grossiers en hun leden is het netwerk in de afgelopen 10 jaar gegroeid naar 51 aangesloten vrije truck en trailer werkplaatsen in Nederland. In 2019 zijn we ook begonnen in BelgiŽ met het uitrollen van de formule. Momenteel zijn er 5 Belgische werkplaatsen aangesloten bij het netwerk. 

De garagebedrijven worden door TOP TRUCK ondersteund met onder meer:

 • Opleidingen en trainingen
 • 24h pechservice 
 • CommerciŽle activiteiten
 • Beurzen
 • Software pakketten
 • Facilitaire diensten
 • Bedrijfscheck
 • En nog veel meer

Allemaal zaken om hun werkplaats, concurrerend te maken t.o.v. de merk dealer bedrijven. Vaak zijn het extra diensten waar de ondernemer zelf geen tijd voor heeft. Bovendien levert het hun een kostenbesparing op. Tevens houdt men hun medewerkers op de werkvloer goed geschoold en up-to-date zodat ze ook met de laatste stand van techniek bezig kunnen blijven. Bovendien hebben ze een multi merken beleid voor zowel Truck als Trailer, ze hoeven hun geld niet op ťťn merk te zetten, wat wel vaak het geval is bij een merkdealer. Op deze manier kunnen ze elke klant met een divers wagenpark service bieden.

In samenwerking met de aangesloten grossiers, in BelgiŽ is dat Beneparts. In samenwerking met Beneparts zullen we kijken hoe we in BelgiŽ het netwerk verder kunnen laten groeien. 

Voor Nederland zijn dat Wijlhuizen (als G-Truck importeur) en de G-TRUCK grossiers, Revon, Agron-Kerp, Teunis, WAGO, Brozus, Voertuigonderdelen Geerlings, RG Waalwijk, HUVA, Dieleman, Rekos en A. van Tilburg.

De aangesloten grossiers zorgen ook voor de onderdelen stroom die hoort bij een TOP TRUCK overeenkomst. Voor een TOP TRUCK garage bij u in de buurt kunt u terecht bij onze servicepunten.

TOP TRUCK is het netwerk waarmee het vrije truck en trailer garagebedrijf met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan. Samen staan we sterk!Missie:

TOP TRUCK richt zich met het landelijk dekkende netwerk van aangesloten truck en trailer reparatie bedrijven op de ondernemers in de vervoerssector. Men verzorgd het onderhoud en reparatie aan het gehele wagenpark, truck, trailer bestelwagen en alles wat daaromheen zit. Door middel van het uitgebreide dienstenpakket, 24h service, alle mogelijke keuringen en persoonlijke aandacht, voorziet TopTruck in deze behoefte. Naast het landelijk dekkende netwerk heeft TopTruck een volledig netwerk van truck- en trailer reparatie bedrijven in Europa.

Visie:

TOP TRUCK is de werkplaats voor de transportonderneming, die in al het onderhoud en reparaties voorziet, voor de truck, trailer, bestelwagen en alles wat zijn wagenpark mobiel houdt . “Van bumper tot bumper” alles onder ťťn dak. “Wij houden uw zaken in beweging”


TOP TRUCK App

TOP TRUCK beschikt over een App waarmee u met ťťn druk op uw toestel alle TOP TRUCK vestigingen van BelgiŽ en Nederland kan vinden.
De app is te downloaden voor Android toestellen via de Google Play onder "TOP TRUCK". Voor Apple zijn we nog bezig om dit te realiseren.
Door middel van uw GPS signaal zal hij de dichtstbijzijnde TOP TRUCK garage bovenaan staan. U kunt zo heel eenvoudig contact opnemen met deze garage voor eventuele service of reparatie.
Zeker voor u als chauffeur of voor u als wagenparkbeheerder is het makkelijk en eenvoudig om snel weer geholpen te worden.

De App heeft verder de volgende functies

 • Call, kunt direct contact opnemen met de werkplaats
 • Mail, een mail sturen, met uw gegevens erin
 • Save, adres gegevens opslaan op uw telefoon
 • Directions, direct navigeren naar de werkplaats

Download en check 'm nu!

Google play