U bevindt zich hier: Missie en visie

Missie en Visie van TopTruck Nederland!

Een vrij netwerk van kennis en inspiratie, door en voor leden.

TOP TRUCK is het vrije universele reparatie netwerk voor de onafhankelijke truck- en trailer reparatie bedrijven in Nederland. Wij bieden onze leden een landelijk dekkend netwerk van aangesloten truck- en trailer reparatie bedrijven. Wij voorzien onze leden in oplossingen voor marketing , communicatie, trainingen, scholing en facilitaire diensten. De kracht van dit netwerk is, dat we samenwerken, samen vormen we één geheel. Hierdoor wordt niet alleen het netwerk sterker maar ook het individuele lid.

Groei door kennis.

TOP TRUCK’s visie is een gezonde groei voor elk onafhankelijke truck/trailer reparatiebedrijf in Nederland/Europa middels het optimaal bedienen en werven van klanten nu en in de toekomst.

Dit bereikt TOP TRUCK door het creëren en onderhouden van een netwerk dat functioneert als platform waar informatie en kennis wordt verzameld en gedeeld met haar leden.

De technische ontwikkelingen in de automotive branche bepalen voor een groot deel de business van de branche waarin TOP TRUCK opereert. De toename van de complexiteit van truck- en trailertechniek vraagt om meer kennis in reparatiebedrijven. Tevens wordt duurzaamheid voor eindklanten steeds belangrijker in de branche. TOP TRUCK monitort deze ontwikkelingen nauwgezet en zet dit om in trainingen en scholing maar ook in bruikbare marketinginstrumenten.

Door de aangereikte handvaten van de formule voorziet TOP TRUCK haar leden doorlopend van kansen en mogelijkheden voor nu en in de toekomst op het gebied van truck- en trailer reparatie toepassingen.

Samen naar een TOP FIT Truck /Trailer wagenpark!