U bevindt zich hier: Service punten

S'Jegers TransportNikelaan 5
2430 Laakdal
Tel: +32(0)26-128110
Web: www.sjegers.eu
E-mail: garage@sjegers.eu
Openingstijden

Maandag:
08:00 - 18:00
Dinsdag:
08:00 - 18:00
Woensdag:
08:00 - 18:00
Donderdag:
08:00 - 18:00
Vrijdag:
08:00 - 18:00
Zaterdag:
Zondag:

Ons verhaal

In 1995 besloot bezieler Karl S’Jegers zijn grenzeloze passie voor vrachtvervoer te vertalen naar een oerdegelijke, Vlaamse onderneming die service hoog in het vaandel draagt. Hoewel de nadruk destijds vooral op het verzetten van zeecontainers lag, kwamen er mettertijd alsmaar meer vrachttypes achter zijn wagens te hangen: van huifwagens (zowel FTL als groupage of LTL), maar ook kipwagens, walking floor trailers, tankwagens tot frigo’s voor transport met temperatuurregeling.

Karl kon daarnaast ook zijn familieleden in vervoer-ing brengen voor een rol in de transportsector en zo groeide S’Jegers uit tot een rasecht, dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in het veilig en punctueel verzetten van verschillende soorten cargo’s.

In 2000 diende een steeds nijpender plaatstekort zich aan. De S’Jegers wisten met hun voertuigen en infrastructuur geen blijf en besloten naar een nieuwe locatie te zoeken: de bedrijvenzone in Vorst-Laakdal. En ja…wie zich naast de sportgigant met slogan Just Do It installeert, kan er maar beter voor zorgen dat ‘ie ervoor gaat! Geen probleem voor deze ambitieuze transportfirma. Qua infrastructuur en accommodaties werden prompt voorzien:


een eigen, hypermoderne garage en technische ruimte waar de gehele vloot onderhouden en hersteld kan worden. Zelfs voertuigen van derden zijn welkom voor een onderhouds- of herstelbeurt. Ook het voorbereiden van vrachtwagens voor de technische keuring en depannages gebeuren integraal en in-house door een eigen team van een tiental mecaniciens.