U bevindt zich hier: Schadeherstel

Schadeherstel

Bent u op zoek naar servicepunt voor schadeherstel aan uw truck en/of trailer? Laat u dan helpen door een TopTruck garage, dan bent u weer snel op de weg.

Kwaliteitsonderdelen & snel herstel

In het geval van schade aan uw materieel kan uw TopTruck garage u uitstekend van dienst zijn bij het herstel ervan. Met kwaliteitsonderdelen wordt het voertuig teruggebracht in de door u gewenste staat. In samenspraak met u worden daarbij criteria gehanteerd die u mede bepaalt. Een TopTruck ondernemer denkt met u mee om er voor te zorgen dat uw materieel veilig en representatief weer vele kilometers kan afleggen.

Ondersteuning na incident

Voor ondersteuning bij een incident en/of pech onderweg kunt u via uw TopTruck garage gebruik maken van de hulp van onze 24-uurs TopTruck S.O.S. service. Deze extra service vanuit het TopTruck netwerk wordt u aangeboden via uw TopTruck garage. Er is voor alle klanten van de TopTruck garage een speciaal nummer dat gebeld kan worden bij pech onderweg. U kunt echter alleen gebruik maken van deze service als u een klant bent van een TopTruck garage.

Vraag er naar bij uw TopTruck servicepunt. Zoek via deze link naar een TopTruck garage bij u in de buurt.

TopTruck S.O.S.

Via het speciale telefoonnummer van TopTruck S.O.S., wordt u in het Nederlands te woord gestaan. Het nummer is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De operator aan de andere kant van de lijn begeleidt u vanaf het moment van inbellen met alle nodige assistentie. Indien u nog geen TopTruck S.O.S. pasje hebt, kunt u zich voor deze service aanmelden via uw lokale TopTruck servicepunt.

Berging van uw voertuig

Heeft u pech onderweg met schade aan uw truck en/of trailer en kunt u niet verder rijden? Laat u dan helpen door een professionele TopTruck garage. Wij bergen uw voertuig en/of truck netjes en snel.

TopTruck bergingsservice
Voor de berging van uw materiaal en/of uw truck kunt u via uw TopTruck garage gebruik maken van de service van diverse gerenommeerde bergingsbedrijven. Via het telefoonnummer van TopTruck S.O.S. dat 24/7 bereikbaar is, wordt het transport afgehandeld en uw materieel naar uw bedrijf vervoerd. Indien u nog geen TopTruck S.O.S. pasje hebt kunt u zich voor deze service aanmelden via uw lokale TopTruck-garage. Voor meer informatie over de TopTruck S.O.S. service, kunt u hier klikken.