U bevindt zich hier: Partners

PARTNERS

Het TopTruck netwerk werkt samen met bekende partners uit de branche. Dit zijn allemaal vooruitstrevende bedrijven die continu innoveren voor u als TopTruck klant.

Maar die ook zorgen dat uw TopTruck werkplaats altijd gebruik maakt van de nieuwste producten, dat de laatste stand van techniek wordt toegepast, met andere woorden uw wagenpark is in goede handen bij uw TopTruck vestiging bij u in de buurt.

Deze partners bieden u de mogelijkheid om uw wagenpark zo efficiŽnt mogelijk in te zetten en te gebruiken. Zodat u meer rendement haalt uit uw wagenpark door het in onderhoud te brengen bij de TopTruck werkplaats bij u in de buurt.

De volgende partners zijn onderdeel van de TopTruck formule.

G-Truck

De TopTruck leden kopen hun onderdelen via de aangesloten G-Truck grossiers in Nederland. Alle A-merken zijn via deze grossier leverbaar en dus ook voor uw truck of trailer. Mocht het nodig zijn kan men ook match quality aanbieden. Zeker als het bij u gaat om wat oudere voertuigen die niet zo lang meer rijden. Door dat de G-Truck leden ook de A-merken leveren (Af fabriek merken OE) heeft u altijd de nieuwe producten voor handen en deze kan mijn ook in dienen voor eventuele garantie problemen. U hoeft hier niet perse voor naar een merk dealer toe. Klik hier voor de aangesloten G-Truck Grossiers
 

Total

Total smeermiddelen en brandstof, vraag naar de mogelijkheden om uw motor te laten controleren door een speciale olie analyse. Noem het een medisch rapport van uw motor. 

Total Lubricant opzoek site

Wilt u weten welke olie er voor uw voertuig geschikt is, of koelvloeistof, klikt u dan op deze link, op basis van uw kenteken en type voertuig kan krijgt men een keurig overzicht welk product voor uw voertuig geschikt is. 

Bovemij

Goed verzekerd op weg, vraag naar de mogelijkheden die Bovemij u kan bieden als transporteur.
 

Tunap

Reiniging van uw motor door middel van additieven, maar eventueel ook een radiator reiniging. Dit alles voor het behoud en een beter rendement. Vraag naar de mogelijkheden van Tunap bij uw TopTruck vestiging. 
 

Roland

Is uw trailer zeil stuk, of wilt u een nieuwe print op uw zeilen, worden ze dof maar de trailer kan nog jaren mee, vraag dan eens naar de mogelijkheden die Roland zeilen in samenwerking met TopTruck u kan bieden.
 

ECOsetting

Meer vermogen en meer rendement per liter brandstof, vraag naar de mogelijkheden om uw software aan te passen in uw truck. In samenwerking met ECOsetting.
 

Leasing

Wilt u een voertuig leasen dan kan dit ook, truck, trailer of bestelwagen, de TopTruck vestigingen werken samen met diverse lease maatschappijen die u hierbij kunnen ondersteunen, Terberg Leasing, Lease Factory zijn de aangesloten partners
 

Mobility Center Holland

Mobility Center Holland, voor wagenparkbeheer, huur en lease. Het ontzorgen van uw wagenpark Mobility Center Holland maakt het mogelijk.
Kijk snel op de site. Ook dit kan via uw vaste TopTruck vestiging bij u in de buurt.
 

Flinc

Fleet Investment Company BV (FLINC) is een specialistisch bedrijf geŽnt op lichte en zware bedrijfswagens.

Naast het leveren en financieren van de gerenommeerde merken nieuwe en gebruikte bedrijfswagen, trucks en getrokken materieel, is FLINC gespecialiseerd in het optimaal beheren van complete wagenparken en complexe beladingsystemen.
FLINC beschikt over een specialistisch team van technische en financiŽle mensen. FLINC heeft haar eigen fleet automatisering laten ontwikkelen, dat ook voor u via internet beschikbaar is. FLINC beheerst niet alleen de voertuigen, maar stuurt verregaand mee op de wijze van inzet en gebruik van het materieel. FLINC daagt u uit en FLINC staat garant voor een verlaging van de kilometerkostprijs, tot ruim 15%. Hoe? Voor meer informatie kunt u terecht op de website van FLINC.

Bel of mail gerust en vrijblijvende afspraak!

 

WD finance

WD Finance is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Financial Lease, personen-en bestelwagens voor de zakelijke markt. 

Ook voor het financieren van vrachtwagens, opleggers en equipment (heftrucks, kranen en machines) is WD Finance uw betrouwbare partner.

WD Finance kan door haar ruime ervaring in de financieringsbranche, u de oplossing bieden die het best bij u past.

WD Finance werkt uiteraard merk- en bank onafhankelijk en richt zich op vrijwel alle branches in heel Nederland.

Klik hier om naar de lease calculator te gaan.