U bevindt zich hier: Over Top Truck

Over TopTruck

TopTruck is de garage formule voor het vrije Truck, trailer & bestelwagenreparatie kanaal. De formule is 8 jaar geleden gestart in Nederland, in samenwerking met GroupAuto Nederland.

GroupAuto Nederland is de Nederlandse tak van GroupAuto Internationaal. GroupAuto Internationaal is een overkoepelende internationaal opperende organisatie die samenwerkt met grote OE fabrikanten en distributeurs. De totale inkoopwaarde van GroupAuto internationaal bedraagt rond de 6 miljard. Ze zijn actief in 26 landen met onder andere de formules Carexpert (12V) en TopTruck (24V).

In de afgelopen 8 jaar is het TopTruck netwerkt gegroeid naar 46 aangesloten vrije truck en trailer garage bedrijven.

De garage bedrijven worden door TopTruck ondersteund met onder meer:

 • Opleidingen en trainingen
 • 24h pechservice 
 • Commerciële activiteiten
 • Beurzen
 • Software pakketten
 • Facilitaire diensten
 • Bedrijfscheck
 • En nog veel meer

Allemaal zaken om hun werkplaats, concurrent te maken t.o.v. de merk dealer bedrijven. Vaak zijn het extra diensten waar de ondernemer zelf geen tijd voor heeft. Bovendien levert het hun een kostenbesparing op. Tevens houdt men hun medewerkers op de werkvloer goed geschoold en up-to-date zodat ze ook met de laatste stand van techniek bezig kunnen blijven. Bovendien hebben ze een multi merken beleid voor zowel Truck als Trailer, ze hoeven hun geld niet op één merk te zetten, wat wel vaak het geval is bij een merk dealer. Op deze manier kunnen ze elke klant met een divers wagenpark service bieden.

In samenwerking met de aangesloten grossiers, Wijlhuizen en de G-truck grossiers, Revon, Agron-Kerp, Teunis, WAGO, Brozus, Kiers, HUVA, Dieleman en A. van Tilburg zal er gekeken worden waar in Nederland er nog mogelijkheden zijn om het TopTruck netwerk te laten groeien. De aangesloten grossiers zorgen ook voor de onderdelenstroom die hoort bij een TopTruck overeenkomst. Voor een TopTruck garage bij u in de buurt kunt u terecht bij onze servicepunten

TopTruck is het netwerk waarmee het vrije truck en trailer garage bedrijf met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan. Samen staan we sterk!Missie:

TopTruck richt zich met het landelijk dekkende netwerk van aangesloten truck en trailer reparatie bedrijven op de ondernemers in de vervoerssector. Men verzorgd het onderhoud en reparatie aan het gehele wagenpark, truck, trailer bestelwagen en alles wat daar om heen zit. Door middel van het uitgebreide diensten pakket, 24h service, alle mogelijke keuringen en persoonlijke aandacht, voorziet TopTruck in deze behoefte. Naast het landelijk dekkende netwerk heeft TopTruck een volledig netwerk van truck- en trailer reparatie bedrijven in Europa.

Visie:

TopTruck is de werkplaats voor de transport onderneming, die in al het onderhoud en reparaties voorziet, voor de truck, trailer, bestelwagen en alles wat zijn wagenpark mobiel houdt . “Van bumper tot bumper” alles onder één dak. “Wij houden uw zaken in beweging”


TopTruck App

TopTruck beschikt over een App waarmee u met één druk op uw toestel alle TopTruck vestigingen van Nederland, België, Frankrijk en Groot Brittannië kan vinden.
De app is te downloaden voor iOS (Apple) en Android toestellen via de AppStore of Google Play onder "TopTruck Internationaal".
Door middel van uw GPS signaal zal hij de dichtstbijzijnde TopTruck garage boven aan zetten. U kunt zo heel eenvoudig contact opnemen met deze garage voor eventuele service of reparatie.
Zeker voor u als chauffeur of voor u als wagenparkbeheerder is het makkelijk en eenvoudig om snel weer geholpen te worden.
De App heeft verder de volgende functies

 • Call, kunt direct contact opnemen met de werkplaats
 • Mail, een mail sturen, met uw gegevens er in
 • Save, adres gegevens opslaan op uw telefoon
 • Directions, direct navigeren naar de werkplaats

Download en check 'm nu!

App Store

Google play