U bevindt zich hier: 24h pechservice

Pechservice

Heeft u pech onderweg met uw truck en/of trailer? Maak dan gebruik van de pechservice van een TopTruck garage. Wij helpen u overal en altijd met onze service die 24 per uur en zeven dagen in de week voor u klaar staat.

TopTruck S.O.S.

Bent u een klant van een TopTruck garage? Dan biedt TopTruck u een extra service: TopTruck S.O.S. U ontvangt dan een pasje van uw TopTruck servicepunt. Wanneer u tijdens een van uw ritten met pech te maken krijgt, dan kunt u als klant van een TopTruck garage een gratis telefoonnummer van TopTruck S.O.S. bellen. U wordt dan zowel in Nederland als buiten Nederland geholpen met pech onderweg. U wordt in het Nederlands te woord gestaan.

Het nummer is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De operator aan de andere kant van de lijn begeleidt u vanaf het moment van inbellen met alle nodige assistentie. Indien u nog geen TopTruck S.O.S. pas heeft, kunt u zich voor deze service aanmelden via uw lokale TopTruck-garage.

Nog geen klant van de TopTruck vestiging bij u in de buurt, kijk snel hier voor de vestiging die u deze 24h pechservice kan aanbieden. 


 

TopTruck App

TopTruck beschikt over een App waarmee u met ťťn druk op uw toestel alle TopTruck vestigingen van Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Groot BrittanniŽ kan vinden.
De app is te downloaden voor iOS (Apple) en Android toestellen via de AppStore of Google Play onder "TopTruck Internationaal".
Door middel van uw GPS signaal zal hij de dichtstbijzijnde TopTruck garage boven aan zetten. U kunt zo heel eenvoudig contact opnemen met deze garage voor eventuele service of reparatie.
Zeker voor u als chauffeur of voor u als wagenparkbeheerder is het makkelijk en eenvoudig om snel weer geholpen te worden.
De App heeft verder de volgende functies

  • Call, kunt direct contact opnemen met de werkplaats
  • Mail, een mail sturen, met uw gegevens er in
  • Save, adres gegevens opslaan op uw telefoon
  • Directions, direct navigeren naar de werkplaats

Download en check 'm nu!

App Store

Google play